Delavnica za ljubitelje piva Zgodba o slovenskem hmelju in pivu

Aktualno / Delavnica za ljubitelje piva Zgodba o slovenskem hmelju in pivu

Delavnica za ljubitelje piva Zgodba o slovenskem hmelju in pivu

14. aprila 2017

Delavnica Zgodba o slovenskem hmelju in pivu je pripravljena v času enega največjih strokovnih dogodkov v pivovarstvu na svetu, 36. EBC kongresa (European Brewery Convention), Evropskega pivovarskega kongresa, ki bo od 14. do 18. maja 2017 prvič v Ljubljani. Delavnica bo v torek, 16. maja od 17h do 20h v Klubu Cankarjevega doma.

Je darilo domačim ljubiteljem piva in laični javnosti, saj se Slovenija lahko pohvali z izjemno bogato tradicijo pivovarstva, odlikuje jo kreativnost okusov in receptur domačih pivovarjev. Zato naj bo poklon tudi ugledu domače pivovarske industrije.

Šest izjemnih predavateljev bo udeležencem preneslo ključne informacije o nastajanju, recepturah, okusih, o domačem trgu, o zdravju in pokušanju piva. Predstavljamo jih v pripeti datoteki.

Vstopnice po 10 evrov na blagajni CD, na prodajnih mestih Petrola in preko spletnih strani http://www.cd-cc.si/sl/nakup-vstopnic/ ter www.mojekarte.si/si. Udeleženci dobijo darilo in degustacijo piva. Vabljeni, toda pohitite, število sedežev je omejeno!

Generalni pokrovitelj: Pivovarna Laško Union

Povezane video vsebine

Zgodba o slovenskem hmelju in pivu